top of page

Ontdek de handgemaakte, planeetvriendelijke cadeaus van KikervizWat is Kikerviz?

  • Webwinkel met handgemaakte decoratie, accessoires, babyspullen en natuurlijke producten

  • Grafisch ontwerp: geboortedrukwerk, uitnodigingen, flyers, enz.


Waar kan ik Kikerviz vinden?

  • Bekijk het aanbod in de webshop

  • Bezoek de winkel: Nieuwbaan 81 - Merchtem Openingsuren: WOE: 8u30 - 13u30 (niet in schoolvakanties) DO - VRIJ - ZAT: 13u - 18u


Waarom raden we Kikerviz aan?

Helga is de creatieve duizendpoot achter Kikerviz. Het is een samenvoeging van wat ze het liefste doet: creëren, handen vuilmaken en mensen blij maken met heel veel moois.


Dit uit zich in de vorm van handgemaakte cadeaus zoals babydekens, bavetten, kousen, mutsen, sjaals, vlaggenlijnen, (lees)kussens, kronen, enz. Anderzijds vinden we hier ook allerlei handige zero-waste items zoals natuurlijke shampo, bodywash, conditioners, enz. Helga maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen en upcycling (gerecycleerde spullen). Een van Kikerviz favoriete motto's is dan ook 'one man's trash is another man's treasure'. Stoffen en garen worden verwerkt tot er zo goed als geen afval meer is. Dit doet Helga door er o.a herbruikbare wattenschijfjes, afwassponsjes, vaatdoeken,.. mee te maken. Op hun beurt zijn deze trouwens ook weer beter voor de planeet dan de wegwerp-versies.


Je kan hier ook voor personalisatie terecht. Heb je bijvoorbeeld nog de overgordijnen van je bomma liggen, dan kan Helga er een prachtige tas van maken. Heb je nog een flanellen pyjama van opa? Hier kunnen misschien wel twee prachtige pyjama's voor de kinderen gemaakt worden. Geboorte van een baby? De naam of de tekening van een geboortekaartje kan verwerkt worden in cadeautjes.

Verder kan je bij Kikerviz ook terecht voor personalisatie in de vorm van grafisch ontwerp: uitnodigingen, aankondigingen, geboortedrukwerk en flyers.

Als je op zoek bent naar iets uniek, dan ben je bij Kikerviz zeker aan het juiste adres!


Ga verder naar de website van Kikerviz.


Ga terug naar de online Ontdekkingsgids Mixua.


Comments


bottom of page