top of page

Ontdek de duurzame concept store HOST in Berchem


HOST Berchem Antwerpen duurzame kledingwinkel fairtrade koffiebar

Wat is HOST?

  • Concept store met duurzame selectie van kleding, accessoires, lifestyle objecten en groene decoratie

  • Koffiebar met fairtrade koffie of biologische thee en zoetigheden

Waar HOST vinden?

  • Bezoek de winkel: Statiestraat 56, 2600 Antwerpen

  • Bekijk de webshop van HOST

Waarom raden we HOST aan?


Achter HOST staan 2 Antwerpse zussen, Laura en Eva, met een gedeelde liefde voor gezelligheid, mooie dingen en de geur van warme appeltaart. En zij deelden ook een droom: een concept store met een duurzaam karakter.


HOST is een must-visit in Berchem (Antwerpen), een gezellige en huiselijke winkel, waarin je terecht kan voor een kopje fairtrade koffie of biologische thee, iets zoets. Er is ook steeds een selectie uit vegetarische gerechten, wisselend met de seizoenen. Spring dus gerust binnen wanneer je in de buurt bent!


Daarnaast kan je hier ook een mooie selectie aan ecologische en fairtrade kleding en accessoires vinden. Zowel voor vrouwen, mannen als kids. Denk aan merken zoals Armedangels, Thinking Mu en Dedicated. Je kan alvast een kijkje nemen op de webshop.


Verder vind je in HOST een ruime selectie decoratieve en lifestyle items. Van kaarsen en kandelaars tot vazen en vrolijke bekers, allemaal producten die even mooi zijn als het verhaal dat erachter schuilt. Dat geldt eveneens voor de verzorgingsproducten die de zusjes in huis haalden: duurzame badkamerbenodigdheden shop je ook bij HOST. Met al dat leuks kan je veel mensen blij maken, dus is het ook een ideaal adres wanneer je een cadeautje nodig hebt... of je kan natuurlijk gewoon een giftcard online shoppen!


Iets voor op uw bord, voor aan de muur en voor om het lijf, dus :)
Ga verder naar de webshop van HOST.


Ga terug naar de online Ontdekkingsgids Mixua.


コメント


bottom of page