top of page
van burnout naar business podcast

Podcast "Van burnout naar business"
Emilia Cantero Dieguez

Er bestaat al veel info over burnouts en veel info over business, maar nog niet over hoe je van een burnout naar een business kan gaan. Het doel van deze podcast is daarom mensen met een burnout inpireren om hun droomleven te creëren.

 

Elke aflevering nodigt host Emilia Cantero een genodigde uit die een burnout heeft gehad en hieruit haar/zijn zaak heeft opgericht. Dit heeft hen in staat gebracht om vrijheid te creëren, terwijl ze een positieve impact maken op de gemeenschap.

 

Veel luisterplezier!

van burnout naar business podcast

01

Emilia Cantero kreeg 5 jaar geleden een burnout toen ze werkte in loondienst als brand manager in een pharmaceutisch bedrijf. Nu heeft ze haar eigen zaak, Mixua, waarin ze samen met haar team anderen helpen duurzaam leven en ondernemen. Dit via workshops, eco stadtours en een online ontdekkingsgids. 

burnout-podcast-beau-bergmans

02

Beau Bergmans kreeg 4 jaar geleden een burnout toen ze werkte in loondienst als productie en inkoop manager in een Belgisch mode bedrijf. Nu heeft ze haar eigen zaak als Human Design coach, waarin ze mensen dicht bij zichzelf helpt leven en ondernemen, vanuit hun energie & intuïtie.

van burnout naar business podcast

03

Inge Van der Eecken kreeg 5 jaar geleden een burnout toen ze werkte in loondienst als aankoopboekhouder in een KMO. Nu heeft ze haar eigen praktijk als burnout en re-integratiecoach.

van burnout naar business podcast

04

Britt Van den Bosch heeft 2 burnouts gehad toen ze in loondienst als boekhouder werkte voor verschillende bedrijven. Sinds één maand is ze haar eigen zaak gestart, Plan Rust, waar ze vrouwen begeleidt en ondersteunt om zichzelf meer centraal te zetten.

van burnout naar business podcast

05

Veerle Vandeput heeft 6 jaar geleden een burnout gehad toen ze in loondienst werkte als rechterhand van de directie en verantwoordelijke van marketing en communicatie in een internationaal SAP consulting bedrijf. Al 3 jaar is Veerle nu zelfstandige in hoofdberoep als business coach voor hoogsensitieve ondernemers.

van burnout naar business podcast

06

To be continued...

Nieuwe aflvering: TBC

Anchor 1
Connectons-nous!
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
Écrivez-nous:
hello@mixua.be
Besoin d'aide pour rester sur la voie «verte»?
Inscrivez-vous pour recevoir les nouveaux articles de blog dans votre boîte de réception.
bottom of page