top of page
Logo_Mixua_RGB.jpg
vrouwendag-eco-winkels-belgie.jpg

8 maart
Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag staat in het teken van strijdbaarheid en solidariteit. Er is vandaag helaas nog steeds een grote genderkloof in ondernemerschap in België, terwijl er wel veel straf vrouwelijk ondernemerstalent aanwezig is. Vrouwelijk ondernemerschap verdient daarom bijzondere aandacht. JIJ kan een verschil maken!

We DAGEN JOU UIT om ten minste één vrouwelijke ondernemer in jouw buurt te ontdekken en te steunen

ONTDEK
vrouwelijke ondernemers in jouw buurt

mixua-ontdekkingsgids-eco-winkels_edited.jpg

Stel de vraag simpelweg aan een buur, de lokale bakker of een collega. Wie bovendien wil kiezen voor duurzaam ondernemerschap, kan een kijkje nemen in de gratis online ontdekkingsgids Mixua.

 

Deze gids is gecreëerd om duurzame (web)winkels per regio gemakkelijker vindbaar te maken. 80% van de deelnemende ondernemers zijn vrouwen en zullen speciaal in de kijker worden gezet!

STEUN
vrouwelijke ondernemers via social media

internationale-vrouwendag-duurzaam-eco.jpg

Doe mee en deel een post van de zaak van jouw favoriete of ontdekte vrouwelijke ondernemer op je social media, met vermelding van de hashtag #powervrouwbe. Ze zal beslist een vreugdedansje doen! 

Maak mee een positieve impact rondom jou en help vrouwelijk ondernemerschap vooruit. Je maakt dan bovendien ook kans op 2 Eco Tour tickets. Laten we samen zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers via deze hashtag in de kijker zetten en steunen. Het is nodig!

Ambassadeurs
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Copyright © 2021 Mixua - all rights reserved - hello@mixua.be - BE0733 569 923 (België)

bottom of page